Om oss

Välkommen till SARAHS – Kärleken till mat, dryck & goda vänner

Hos oss lagas bara mat som vi själva tycker om och som bygger på enkelhet och kvalitet. Här är matglädje och stämning viktigare än vilka de senaste mattrenderna är. Vår filosofi är att man ska ”se” vad man äter och att enkelheten är den bästa kryddan. Tanken om att ha mycket smaker, men inte för mycket kryddor, bygger på gedigen kunskap – allt ifrån råvarorna i sig, dess ursprung, kvalité och ett bra handlag.

Huvudkoncepten är vällagad mat, hemkänsla och varm atmosfär. Att laga mat är vår rena passion och livsstil. Nyckeln i vårt ”koncept” är lika delar kärlek till råvaror, matlagning och arbetsglädje. En kombination vi arbetar för att sedan avspegla det i de menyer som vi serverar – vardag som fest.Och så glädje – det måste finnas glädje & ett gott humör för att kunna laga samt leverera god mat, något som alla i vår lilla familj har.

Råvarorna hämtar vi gärna runt hörnet. Ta skogen som ett exempel, där vi hämtar älg, svamp & bär. Från skogen eller ej så tillreds allt på bästa sätt så att de svenska smakerna kommer till sin rätt.

Hos oss är du alltid välkommen, vardag som helg – bokad eller spontan.Vi hoppas att du känner hur pass välkommen du är. Hoppas vi ses!

Mvh
SARAHS-familjen